Νέα

Λαμία: Θα ξαναγίνει κέντρο Νεοσυλλέκτων το ΚΕΥΠ μέσα στο 2023;

today25/11/2022 73

Φόντο
share close
Την… κουβέντα που είχε με στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: “…κατά την ορκωμοσία της ΣΤ´ ΕΣΣΟ 2022, στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης επιβεβαίωσαν στο βουλευτή Γιώργο Κοτρωνιά αυτά για τα οποία τον είχαν ενημερώσει σε επίσκεψη του στο Υπουργείο και αφορούν στην αναβάθμιση του ΚΕΥΠ Λαμίας, το οποίο θα λειτουργήσει ξανά ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων και θα υποδέχεται 650 άτομα”. Επειδή είναι αλήθεια πως κατά καιρούς πολλά έχουμε ακούσει για το συγκεκριμένο θέμα, αναμένουμε την υλοποίηση της δέσμευσης από πλευράς Υπουργείου προκειμένου να επικροτήσουμε και να χειροκροτήσουμε την επαναλειτουργία του ΚΕΥΠ ως κέντρο Νεοσυλλέκτων. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και το ΚΕΥΠ αποτέλεσε κατά το παρελθόν στο πλαίσιο της λειτουργίας του ως κέντρο υποδοχής νεοσυλλέκτων ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας…

Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου του Γιώργου Κοτρωνιά

Σήμερα, κατά την ορκωμοσία της ΣΤ´ ΕΣΣΟ 2022, στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης επιβεβαίωσαν στο βουλευτή Γιώργο Κοτρωνιά αυτά για τα οποία τον είχαν ενημερώσει σε επίσκεψη του στο Υπουργείο και αφορούν στην αναβάθμιση του ΚΕΥΠ Λαμίας, το οποίο θα λειτουργήσει ξανά ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων και θα υποδέχεται 650 άτομα.

Ήδη το ΓΕΣ με αίτημα του στο ΓΕΕΘΑ εισηγείται την αναβάθμιση η οποία θα γίνει πραγματικότητα μέσα στο 2023 και αφού πρώτα εξασφαλιστεί η παραμονή των υπηρετούντων μόνιμων ανθυπολοχαγών για να υπάρχει το απαραίτητο για τη λειτουργία προσωπικό.

Οι υποδειγματικές εγκαταστάσεις του, η συνεχής προσπάθεια όλων των παραγόντων της περιοχής, ο Φρούραρχος και το άρτιο και υψηλού επιπέδου μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό, που διαχρονικά νοιάζεται για την λειτουργία του Κέντρου, συνετέλεσαν στο να κρατηθεί το ΚΕΥΠ ζωντανό και σήμερα να αναβαθμίζεται .

Η λειτουργία του στρατοπέδου του ΚΕΥΠ ξανά ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων είναι σημαντική για την κοινωνική και εμπορική ζωή αλλά και για την αναβάθμιση της πόλης της Λαμίας στο διοικητικό χάρτη της χώρας.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Φθιώτιδα: Λυγερό αλλά…χοντρούτσικο – Από τη Μερκάδα στο Σύνταγμα το χριστουγεννιάτικο έλατο – Στήθηκε μετ’ εμποδίων

Νέα

Φθιώτιδα: Λυγερό αλλά…χοντρούτσικο – Από τη Μερκάδα στο Σύνταγμα το χριστουγεννιάτικο έλατο – Στήθηκε μετ’ εμποδίων

Από τη Λελούδα της ορεινής Μερκάδας και φέτος το έλατο που κυριαρχεί στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας Συντάγματος. Το φετινό δέντρο είναι 21 μέτρο ψηλό και ζυγίζει 6 τόνους. Από νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων εργάζονταν πυρετωδώς για την τοποθέτηση του, χωρίς να λείψουν και τα απρόοπτα, αφού η διάμετρος της μεταλλικής βάσης στήριξης ήταν 60 εκατοστά, ενώ αυτή του κορμού ήταν 70. Έτσι έπρεπε να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις που καθυστέρησαν […]

today25/11/2022 73

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%