Νέα

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: “H Λαμία μας, αξίζει…” – Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος και το Δ.Σ του Δήμου Λαμιέων

today28/12/2023 131 1

Φόντο
share close

Όρκο καθήκοντος ενώπιον του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ Συμεών έδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα προεδρεία των τοπικών κοινοτήτων, ενώ πολιτικό όρκο έδωσε ο συνδυασμός Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία του Βασίλη Κυριακάκη. “…χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων, την αφύπνιση των κοινωνικών δυνάμεων και κυρίως να διεκδικούμε με σθένος όλα όσα η πόλη και τα χωριά μας έχουν ανάγκη. Θα πρέπει όλοι να βάλουμε ρότα να αλ΄λάξει η ιστορία της Λαμίας. Βαρέθηκα προσωπικά να ακούω για άλλες πόλεις ενώ και η Λαμία μας αξίζει για αυτό να προσπαθήσουμε όλοι μαζί” είπε μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος της πόλης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς και Γιάννης Σαρακιώτης, πρώην βουλευτές, ο περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι δήμαρχοι Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος, Αμφίκλειας Σούλα Στιβακτή, Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, Αταλάντης Θανάσης Ζεκεντές και Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, καθώς και εκπρόσωποι της ιεροσύνης, των σωμάτων ασφαλείας, των ενόπλων δυνάμεων, φορέων και συλλόγων της περιοχής μας.

Στην πρώτη του ολιγόλεπτη ομιλία ως νέος Δήμαρχος Λαμιέων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσίαση την εκδήλωση.

“Αντλούμε δύναμη από την παρουσία σας, δίνουμε μια ιερή υπόσχεση, έναν όρκο τιμής που ενώνει τις δημοτικές παρατάξεις σε έναν κοινό σκοπό. Να εργαστούμε με διαφάνεια, αποδοτικότητα, αποτελεσματικότητα και νομιμότητα.

Δείτε το video:

Η νέα δημοτική αρχή, χωρίς αδιέξοδες υποσχέσεις αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να ξαναζωντανέψει τη Λαμία και τα χωριά της, να αναγεννήσει την κοινωνική και οικονομική ζωή, να κρατήσει τους νέους στον τόπο τους. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες μιας εποχής ευάλωτης, αλλά με πυξίδα το όραμα, τη γνώση και τον ενθουσιασμό, ξεκινάμε την πορεία του δήμου μας για τα επόμενα χρόνια. Η Λαμία μας αξίζει. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ρότα.

Με σεβασμό στην ψήφο των συμπολιτών μας, στην ιστορία του τόπου μας, στις προσδοκίες και στα όνειρα των παιδιών μας. Για τη Λαμία της ανάπτυξης, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ασφάλειας του πολίτη, της αθλητικής και πολιτιστικής υπεροχής. Κανείς δεν τα κατάφερε μόνος του. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων, την αφύπνιση των κοινωνικών δυνάμεων και κυρίως να διεκδικούμε με σθένος όλα όσα η πόλη και τα χωριά μας έχουν ανάγκη. Θα πρέπει όλοι να βάλουμε ρότα να αλ΄λάξει η ιστορία της Λαμίας. Βαρέθηκα προσωπικά να ακούω για άλλες πόλεις ενώ και η Λαμία μας αξίζει για αυτό να προσπαθήσουμε όλοι μαζί” τόνισε απευθυνόμενος στον Σεβασμιώτατο και τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό. Ζήτησε από τις παρατάξεις της μειοψηφίας συνεργασία αλλά τους τόνισε ότι είναι καλοδεχούμενη και η κριτική και τέλος ευχήθηκε καλό ξεκίνημα στη νέα δημοτική αρχή αλλά και όλους τους δημότες μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%