Νέα

Δημήτρης Καιρίδης: “Δεν πιστεύω ότι σε αυτές τις εκλογές η ακροδεξιά θα ενισχυθεί πανευρωπαϊκά / “Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο κ.Βελόπουλος”

today27/04/2024 109

Φόντο
share close

Μία αναλυτική συνέντευξη στον Πάνο Κατσώνη και στην εκπομπή του Lamia Now “Ανοσία στην…Ανοησία” που μεταδίδεται στον Lamia Polis 87,7 παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης.

Αυτό που έκανε ο κ. Βελόπουλος στη Βουλή ήταν απολύτως απαράδεκτο.

“Προσωπικά δεν ανησυχώ. Το σκηνικό είναι αποκαλυπτικό και ανατριχιαστικό ταυτόχρονα. Δείχνει τι σημαίνουν όλα αυτά τα κόμματα που διεδκικούν την ψήφο στις Ευρωεκλογές. Οι συμπεριφορές αυτές βοηθούν τους πολίτες να αποφασίσει, πέρα από τα Fake News και τις κραυγές των τηλεπωλητών και τηλεμπόρων της πίστης. Αρκετά με αυτό το παραμύθι. Αυτό που έκανε ο κ. Βελόπουλος στη Βουλή ήταν απολύτως απαράδεκτο. Να απειλήσει Βουλευτές που ψήφισαν συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Και στην ουσία να νομιμοποιήσει τη βία εναντίον τους. Κανένας φόβος δεν υπάρχει. Εμείς προχωράμε και κάνουμε τη δουλειά μας.”, δηλώνει ο Υπουργός στο Lamia Now σχετικά με την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.

“Η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα”

“Η Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας έχει περάσει δύσκολα και την περίοδο του περίφημου αντιμνημονιακού αγώνα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με την ακροδεξιά του κυρίου Καμμένου ασχημονούσε. Κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν πίσω. Η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, έχει αφήσει πίσω της τις ασχήμιες και πρέπει να στείλει μήνυμα καταδίκης.

“Δεν πιστεύω ότι σε αυτές τις εκλογές η ακροδεξιά θα ενισχυθεί πανευρωπαϊκά”

“Υπάρχει μία ανάλυση ότι σε αυτές τις εκλογές η ακροδεξιά θα ενισχυθεί πανευρωπαϊκά. Εγώ δεν το πιστεύω. Θεωρώ υπερβολικές αυτές τις εκτιμήσεις. Έχουμε ενδείξεις προς την αντίθεση κατεύθυνση. Προφανώς μας απασχολεί η Λεπέν. Εδώ στην Ελλάδα πρέπει να στείλουμε το μήνυμα σταθερότητας και προόδου το οποίο εξασφάλισε ο ελληνικός λαός στις εκλογές”.

Η συνεργασία με την Τουρκία πηγαίνει καλά και έχει δώσει μείωση στις παράνομες ροές και αύξηση στις νόμιμες

“Η Ελλάδα διαθέτει ένα εθνικό σύστημα που της δίνει τις δυνατότητες να διαχειριστεί τις όποιες ροές με πιο αποτελεσματικό και ανθρώπινο τρόπο. Αυτός που πιέζεται σήμερα είναι η Κύπρος. Ολόκληρη η Μέση Αναστολή και ο περίγυρός μας φλέγεται. Εγώ θα πάω στην Αίγυπτο αμέσως μετά το Πάσχα ακριβώς για αυτό το λόγο. Η συνεργασία με την Τουρκία πηγαίνει καλά και έχει δώσει μείωση στις παράνομες ροές και αύξηση στις νόμιμες με το πρόγραμμα των τουριστικών θεωρήσεων. Θέλουμε να προχωρήσουμε με άδειες τις δομές και γεμάτα τα ξενοδοχεία από νόμιμους επισκέπτες που έρχονται με πλοία, όχι κολυμπώντας και με φουσκωτά. Είναι κάτι που είδαμε και με τον Πρωθυπουργό προχθές που ήμασταν στη Λέσβο.”.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%