Νέα

Υπογραφή Σύμβασης Γέφυρας Σπαρτιάς

today24/01/2023 13

Φόντο
share close

Η ανακοίνωση του Δήμου Στυλίδας…

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για την πραγματοποίηση έργων που θα επιδράσουν καθοριστικά στη βελτίωση της ζωής των δημοτών και θα αναβαθμίσουν το Δήμο Στυλίδας, ακόμη μια σύμβαση, αυτή τη φορά για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Επισκευή Γέφυρας Σπαρτιάς», υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Στυλίδας και του ανάδοχου του έργου.
Το έργο με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο ποσό των 32.153,31 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΚΑΠ – Επενδυτικών Δαπανών 2022 και από Δημοτικούς Πόρους και αφορά στην αποκατάσταση του τοιχίου αντιστήριξης της γέφυρας Σπαρτιάς.

Η εξασφάλιση της οδικής ασφάλειας για τους δημότες μας, αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής και ως εκ τούτου η εκτέλεση παρόμοιων έργων δε μπορεί παρά να έχει έναν διαρκή “χαρακτήρα”.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Στυλίδας

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Φθιώτιδα: Νεκρή 27χρονη – Θρήνος για την Αλεξία που έφυγε ξαφνικά

Νέα

Φθιώτιδα: Νεκρή 27χρονη – Θρήνος για την Αλεξία που έφυγε ξαφνικά

Νέα τραγική και θλιβερή είδηση για την Φθιώτιδα. Η 27χρονη Αλεξία με καταγωγή από το Μώλο Φθιώτιδας, βρέθηκε  νεκρή, το μεσημέρι της Δευτέρας, 23/1/2023,  στο διαμέρισμά της  που διέμενε στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και εργαζόταν. Πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι η 27χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ο αδερφός  της 27χρονης την βρήκε νεκρή και άμεσα κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Σημειώνεται ότι πρόκειται η δεύτερη θλιβερή είδηση για την […]

today23/01/2023 301

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%