Νέα

Ξεκινάει το Ski Bus με καθημερινό δρομολόγιο Αθήνα – Χ.Κ.Π. μέσω Αμφίκλειας

today10/01/2024 32

Φόντο
share close

“Ο Παρνασσός σας περιμένει!!” σημειώνει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας.

“Ο Παρνασσός μας ντύθηκε στα λευκά και μας προ(σ)καλεί να τον επισκεφθούμε, το Parnassos Ski – Express ξεκινάει τα καθημερινά δρομολόγιά του κι εσείς δεν έχετε καμία δικαιολογία αδυναμίας πρόσβασης στο φημισμένο και σύγχρονο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.”

Αναφέρει και ενημερώνει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας:

“Είτε είστε φανατικοί χιονοδρόμοι είτε απλώς λάτρεις της φύσης, το Ski Bus Κλαουδάτος, με εμπειρία χρόνων και αξιοπιστία, είναι η ευκαιρία σας για άνετο, ασφαλές και ξεκούραστο ταξίδι, που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος.

Ήδη από το προσεχές Σ/Κ ξεκινούν καθημερινές ημερήσιες εκδρομές από Αθήνα μέχρι Χ.Κ.Π. και επιστροφή, με μοναδική στάση στην Αμφίκλεια, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τις κάρτες και τον εξοπλισμό σας, να θαυμάσετε τις ομορφιές της γραφικής μας κωμόπολης και να γευτείτε τα εξαιρετικά τοπικά μας προϊόντα.

Περισσότερες πληροφορίες για κόστος, κρατήσεις, ώρες και σημεία αναχώρησης – άφιξης θα βρείτε στη σελίδα στο fb Trip Experience και στα τηλ: 2234022225 / 6993218072 / 6993323074.

Ακόμη το σκέφτεστε; Σπεύστε να κάνετε την κράτησή σας! Ο Παρνασσός σας περιμένει!!”

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%