Νέα

Ξανά στα δικαστήρια οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος! (video)

today02/06/2023 35

Φόντο
share close

Εν αναμονή της νέας απόφασης των δικαστηρίων για την νέα αγωγή που κατέθεσαν, βρίσκονται οι κάτοικοι του κόμματος στη Λαμία. 

Ζητούν μία απόφαση για οριστικά μέτρα στην περιοχή αφού αυτά που κατασκευάζονται τώρα, δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν την ορμή των νερών σε περίπτωση νέων βροχοπτώσεων και υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να πλημμυρίσει ξανά η περιοχή.

Τόσο η εκπρόσωπος των κατοίκων Κατερίνα Μακρυνιώτη, όσο και η δικηγόρος Κωνσταντίνα Αρβανίτη εξέφρασαν την επιτακτική ανάγκη να δοθεί μία οριστική λύση στο θέμα που βασανίζει τους κατοίκους από το 2021 σημειώνοντας ότι τόσο το μέγεθος, όσο και το υψόμετρο αυτών των τεχνικών έργων, είναι εντελώς ακατάλληλα, για να ανακουφίσουν έστω το πρόβλημα, αφού η παροχή και των τριών μαζί είναι διακόσιες φορές μικρότερη από την παροχή του Σπερχειού.

Στην συνέχεια οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο των έργων, στον κόμβο ζητώντας ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών.

Δείτε τι δήλωσαν σήμερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας η Εκπρόσωπος των Κατοίκων, Κατερίνα Μακρυνιώτη και η δικηγόρος Κωνσταντίνα Αρβανίτη:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%