Νέα

Βίβιαν Αργύρη: Υπάρχουν υπέρογκα ποσά που κανείς δεν γνωρίζει πού θα διατεθούν

today22/12/2022 39

Φόντο
share close

Εξηγήσεις για τις Αμφικτυονίες και τα έξοδα που παρουσιάζονται μέσω αυτής ζητά η Δημοτική Σύμβουλος της μειωψηφίας Βίβιαν Αργύρη, σημειώνοντας στον Lamia Polis 87,7 και στην εκπομπή “Πάμε Πλατεία”, πως υπάρχουν υπέρογκα ποσά που κανείς δεν γνωρίζει πού θα διατεθούν και υπάρχουν διαφορετικές μισθοδοσίες σε υπαλλήλους, οδηγώντας σε υπαλλήλους δύο ταχυτήτων. 

Παράλληλα, η κυρία Αργύρη καυτηρίασε την εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, σημειώντας ότι υποτιμά τους Συμβούλους οι οποίοι ενημερώνονται από άλλες πηγές και όχι από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Φθιώτιδα: Κυνηγός πιάστηκε στην… “φάκα”!

Νέα

Φθιώτιδα: Κυνηγός πιάστηκε στην… “φάκα”!

Οι θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, εντόπισαν εντός του καταφυγίου άγριας ζωής Αντίνιτσας λαθροκυνηγό ο οποίος ασκούσε θήρα με ιχνηλάτες ημέρα που δεν επιτρέπεται το κυνήγι με σκύλους δίωξης. Κατά τον έλεγχο ταυτοποιήθηκε ο κυνηγός ο οποίος αρνήθηκε να παραδώσει τα παράνομα μέσα θήρας, αντιμετωπίζοντας έτσι αυτή τη στιγμή και την κατηγορία της απείθειας μαζί με αυτές της παράνομης θήρας σε καταφύγιο και της […]

today22/12/2022 22

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%