Νέα

Βίβιαν Αργύρη στον Lamia Polis: “Έπρεπε η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε ενέργειες για να μην οδηγηθούν οι Δήμοι σε ακυβερνησία”

today02/01/2023 39

Φόντο
share close

Νέα δεδομένα στον χώρο της αυτοδιοίκησης, μετά την απόφαση του ΣΤΕ να ορίσει άμεσα εφαρμοστέα την απόφασή του για τις διατάξεις του Νόμου Θεοδωρικάκου, με αποτέλεσμα να είναι άκυρες όλες οι αποφάσεις που έχουν λάβει, μετά την 1η Δεκεμβρίου οι Οικονομικές Επιτροπές και Ποιότητας Ζωής. 

“Έπρεπε η Κυβέρνηση ήδη από χθες να έχει προχωρήσει σε ενέργειες για να μην οδηγηθούν οι Δήμοι σε ακυβερνησία”, τονίζει η Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων από την μειοψηφία Βίβιαν Αργύρη.

Θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, επεσήμανε λόγω των προβλημάτων στην πλειοψηφία, ενώ κρούεθ τον κώδωνα του κινδύνου για την σύνθεση της οικονομικής επιτροπής, καλώντας στον Δήμαρχο να φέρει όλα τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Κάλυψη και στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας ζητά ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ

Νέα

Λαμία: Εισαγωγές στο Νοσοκομείο έφεραν τα ρεβεγιόν και η γρίπη – Επέστρεψαν οι πρώτοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Τα ρεβεγιόν των γιορτών με τα λουκούλλεια γεύματα, τα άφθονα γλυκά αλλά και το αλκοόλ, έφεραν και φέτος αυξημένες εισαγωγές στο Νοσοκομείο Λαμίας αφού αρκετοί συμπολίτες μας μάλλον έχασαν το μέτρο. Την ίδια στιγμή, ο συνωστισμός σε ανοιχτούς αλλά και κλειστούς χώρους βοήθησε στην μετάδοση των ιώσεων που φέτος εμφανίστηκαν με τη μορφή…”κοκτέιλ”. “Τις γιορτινές ημέρες είχαμε εισαγωγές και λόγω καταχρήσεων σε φαγητό και ποτό αλλά και λόγω της γρίπης και των υπόλοιπων ιώσεων […]

today02/01/2023 19

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%