Νέα

Βία μεταξύ των μαθητών – Σπαλιώρας στον Lamia Polis: “Δεν μπορεί να αφήνουμε περιστατικά που απειλούν ανθρώπινες ζωές”

today23/01/2023 11

Φόντο
share close

Στο Γραφείο του Εισαγγελέα Πρωτοδικών ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ζητώντας συμβουλές για το νομικό πλαίσιο και την παιδαγωγική αντιμετώπιση των περιστατικών βίας μεταξύ των μαθητών. 

Ο κ. Σπαλιώρας κάλεσε τους γονείς να καταγγέλλουν περιστατικά βίας αλλά και οι εκπαιδευτικοί να κάνουν αυστηρή επιτήρηση στο χώρο του σχολείου και στις σχολικές εκδρομές… “Δεν μπορεί να αφήνουμε περιστατικά που απειλούν ανθρώπινες ζωές χωρίς να προχωράμε σε νομικές διαδικασίες”, υπογράμμισε μιλώντας στον Lamia Polis 87,7. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Το μικρόφωνο του Lamia Polis στους πολίτες: Πρέπει να επιστρέψει η υποχρεωτική χρήση μάσκας λόγω της έξαρσης των ιώσεων;

Νέα

Το μικρόφωνο του Lamia Polis στους πολίτες: Πρέπει να επιστρέψει η υποχρεωτική χρήση μάσκας λόγω της έξαρσης των ιώσεων;

Καθημερινά, μέσα από το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 στις 13:00, δίνουμε το μικρόφωνο στους πολίτες για τα θέματα της επικαιρότητας.  Αυτή τη φορά, ρωτήσαμε τους κατοίκους της Λαμίας, για το αν πρέπει να επιστρέψει η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, λόγω της έξαρσης των ιώσεων. Οι απαντήσεις των πολιτών που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, προκαλούν ενδιαφέρον:

today23/01/2023 18

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%