Νέα

Βασίλης Κυριακάκης στον Lamia Polis 87,7: “Πως δέχεται η Δημοτική Αρχή να συνεδριάζει μία επιτροπή η οποία γνωρίζει ότι είναι παράνομη και οι αποφάσεις της άκυρες”

today11/01/2023 20

Φόντο
share close

Την παραπομπή για λήψη αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας, όλων των θεμάτων που συζητούνταν μέχρι τώρα στην Οικονομική Επιτροπή και την Ποιότητα Ζωής, μετά την τελευταία απόφαση του ΣτΕ, ζητούν 25 από τους 41 Δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Λαμιέων.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και των πέντε παρατάξεων καθώς και οι 6 Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Χρειάζεται πολιτική απόφαση του Δημάρχου για να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα τα θέματα, δηλώνει ο Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας Βασίλης Κυριακάκης, ενώ αναρωτιέται πως δέχεται η Δημοτική Αρχή να συνεδριάζει μία επιτροπή η οποία γνωρίζει ότι είναι παράνομη και οι αποφάσεις της άκυρες.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Παναγιώτης Φώσκολος στον Lamia Polis 87,7: "Αναμένουμε τις αποφάσεις της Πολιτείας για το πώς θα κινηθούν οι Δήμοι μετά την απόφαση του ΣτΕ"

Νέα

Παναγιώτης Φώσκολος στον Lamia Polis 87,7: “Αναμένουμε τις αποφάσεις της Πολιτείας για το πώς θα κινηθούν οι Δήμοι μετά την απόφαση του ΣτΕ”

Την παραπομπή για λήψη αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας, όλων των θεμάτων που συζητούνταν μέχρι τώρα στην Οικονομική Επιτροπή και την Ποιότητα Ζωής, μετά την τελευταία απόφαση του ΣτΕ, ζητούν 25 από τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Λαμιέων. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και των πέντε παρατάξεων, καθώς και οι 6 ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Τα σοβαρά θέματα τα οποία ορίζει άρθρο του Καλλικράτη και αν αποφασίσει η επιτροπή […]

today11/01/2023 16

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%