Νέα

Βασίλης Κυριακάκης: “Aποσύρουμε τα μέλη μας από τις επιτροπές του Δήμου”

today14/12/2022 66

Φόντο
share close

«Ράπισμα» χαρακτηρίζει η δημοτική παράταξη «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία», την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη αντισυνταγματικότητα του νόμου Θεοδωρικάκου.

Η Δημοτική παράταξη ζητά να συνεδριάσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας, να αναβληθούν οι  συνεδριάσεις των επιτροπών για σοβαρά ζητήματα μέχρι να γίνει το ΔΣ, η συζήτηση των θεμάτων που η αρμοδιότητα τους μεταφέρθηκε στις επιτροπές να γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και να συγκροτηθούν εξ αρχής οι επιτροπές του Δήμου σύμφωνα με το νόμο με τον οποίο εκλέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο το 2019.

Είναι απαράδεκτο να μην συζητούνται τα μεγάλα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο τόνισε ο Βασίλης Κυριακάκης, μιλώντας στον LamiaPolis, προσθέτοντας πως η απάντηση του Δημάρχου στην οικονομική επιτροπή ήταν πως δεν πρόκειται να λάβει καμία πρωτοβουλία μετά την απόφαση του ΣΤΕ.

“Αν ο Δήμαρχος έχει την πολιτική βούληση, έχει το νόμιμο δικαίωμα να φέρει τα σοβαρά θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να συμμετέχουν τόσο στην ενημέρωση όσο και στις αποφάσεις όλες οι παρατάξεις και βέβαια η συζήτηση να γίνεται δημόσια για την κοινή γνώμη και όχι πίσω από την κλειστή πόρτα της εκάστοτε επιτροπής” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριακάκης.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας: Εξελίξεις για 2 από τα αλιευτικά του καταφύγια

Νέα

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας: Εξελίξεις για 2 από τα αλιευτικά του καταφύγια

Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει εξελίξεις για 2 από τα αλιευτικά του καταφύγια. Α) Εκκίνηση της Μελέτης για το Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίου Κωνσταντίνου. Η Μελέτη περιλαμβάνει την εκπόνηση τοπογραφικών εργασιών βυθομετρικής αποτύπωσης, Μελέτη Λιμενικών έργων και κυματικής διείσδυσης, Η/Μ μελέτες, Γεωτεχνική Έρευνα και Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Θα μελετηθεί η επέκταση της υφιστάμενης εγκατάστασης εξυπηρέτησης αλιευτικών σκαφών, με στόχο την αύξηση της χωρητικότητας. Ειδικότερα, προβλέπεται η επέκταση κατά περίπου εκατό […]

today14/12/2022 38

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%