Νέα

Τουρισμός: Δυσκολίες για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους ορεινούς προορισμούς / “Ζητάμε βοήθεια από την Περιφέρεια Στερεάς”

today28/02/2024 54 1

Φόντο
share close

Υποδομές, εναλλακτικές μορφές τουρισμού και βιωσιμότητα, είναι θέματα που αναπτύχθηκαν στο 1ο Περιφερειακό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι. Το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων αναδεικνύει μια νέα εποχή στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Χωρίς αμφιβολία, η ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ευημερία μιας περιοχής. Ωστόσο οι δυσκολίες είναι πολλές για όσους δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

“Οι προκλήσεις είναι πολλές. Ο δρόμος μεγάλος και για αυτό ζητάμε και την βοήθεια από την Περιφέρεια Στερεάς”, δηλώνει στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας, Σοφία Φλέγκα.

Με τη γραφική ομορφιά του βουνού και την πλούσια φυσική κληρονομιά του, η Στερεά Ελλάδα αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του ορεινού τουρισμού.

Η Σοφία Φλέγκα, επεσήμανε μέσα από τον Lamia Polis 87,7 τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους ορεινούς προορισμούς.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%