Νέα

Το Ρουμελιώτικο Πάσχα επιστρέφει από το Δήμο Λαμιέων και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας (video)

today29/03/2024 20

Φόντο
share close

Την αναβίωση του Ρουμελιώτικου Πάσχα πραγματοποιούν μετά από χρόνια ο Δήμος Λαμιέων, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλλογο Λαμίας. Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο, έγινε δεκτή από όλες τις παρατάξεις.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην αναβάθμιση της τοπικής οικονομίας της ευρύτερης περιοχής.

Συμφώνησε μάλιστα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “αν δεν αναδείξουμε το Ρουμελιώτικο Πάσχα που είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, αλλά εμείς εδώ το έχουμε ξεχάσει, τι άλλο θα μπορούσαμε σήμερα να αναδείξουμε”.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ηλία Κεφαλά, θα δημιουργηθεί ένα πασχαλινό πάρκο με δραστηριότητες για τα παιδιά, το οποίο θα είναι επισκέψιμο όλες τις ημέρες της πασχαλινής περιόδου. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, όπως επίσης και οι δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα την μεγάλη εβδομάδα και την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%