Νέα

“Το παιδί των Χριστουγέννων”: Διαδραστική αφήγηση στο Βιβλιοπωλείο “Επίπεδο”

today24/12/2023 33

Φόντο
share close

Ο 5ος αφηγητής των Χριστουγέννων 2023 ξεκινά! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ επίπεδο.

Το βιβλιοπωλείο “Επίπεδο” διοργανώνει και πάλι την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πόλη μας, για όλα τα παιδιά και όλους όσους νιώθουν ακόμη παιδιά!

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από αφηγήσεις παραμυθιών , θεατρικών και κουκλοθεατρικών παραστάσεων και όχι μόνο! Κάθε φορά και μια νέα ιστορία!

«Ο μικρός Μπίλυ γεννήθηκε σ’ ένα σπίτι γεμάτο αγάπη. Και, φυσικά, παιχνίδια… Πολλά παιχνίδια!» Έχει τρεις θείους, γνωστοί ως Αδερφοί Βασίλη, που είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές παιχνιδιών. Ο θείος Χανς φτιάχνει τα παιχνίδια, ο θείος Λουί τα ελέγχει και ο θείος Λεβί τους προσθέτει… Μαγεία! Τα παιχνίδια τους έχουν κάτι μοναδικό∙ είναι ικανά να βρίσκουν το παιδί για το οποίο είναι φτιαγμένα. Ο Μπίλυ μεγαλώνει και εργάζεται μαζί τους. Το παιχνιδοπωλείο τους γεμίζει με χαρούμενα παιδιά που ανυπομονούν να αποκτήσουν ένα από τα παιχνίδια τους.

Το παιδί των Χριστουγέννων στο παιχνιδοπωλείο των αδερφών Βασίλη », του David Litchfield, εκδ. Μικρή Σελήνη, Διαδραστική αφήγηση από τις Ελένη Τσαγιάννη , παιδαγωγό προσχολικής ηλικίας και παρουσιάστρια του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και την Δέσποινα Μυλωνά , ιδιοκτήτρια του Brainobrain Academy Lamia και παιδαγωγό προσχολικής ηλικίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/12/2023 και ώρα 18:30 μ.μ

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%