Νέα

Το ευχαριστώ του νέου προέδρου του Δ.Σ Λοκρών Δημήτρη Νικολάου

today04/01/2024 19 3

Φόντο
share close

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου εκλέγοντας με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Θανάση Ζεκεντέ για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε για την θέση αυτή.

Υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων, με ισονομία και ισοτιμία απέναντι σε κάθε μέλος και πάντα με ενωτική και συνθετική νοοτροπία.

Οι αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο τόπος μας με οδηγούν στην σκέψη και το καθήκον να ζητήσω την ενεργή βοήθεια όλων για μια γόνιμη και ειλικρινή συμμετοχή.

Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην ουσία και να μην μείνουμε στις εντυπώσεις, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις των συνδημοτών μας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία του Δήμου Λοκρών.

Είμαι αισιόδοξος ότι το παρόν Δημοτικό συμβούλιο έχει τη γνώση, την ικανότητα, τη θέληση, την εμπειρία και τη διάθεση να πράξει έργο για τη Λοκρίδα.

Δεν περισσεύει κανένας.

Εύχομαι σε όλους τους δημότες Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και τους καλώ να συνεργαστούν για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%