Νέα

Το ευχαριστώ του Γιάννη Ρούλια στο Νοσοκομείο Λαμίας!

today28/12/2022 20

Φόντο
share close

Ευχαριστήρια επιστολή Γιάννη Ρούλια στο προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας!

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, για την άριστη φροντίδα και την περίθαλψη της μητέρας μου τα τελευταία 5 χρόνια.

Θέλω από καρδιάς και δημόσια να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους Ιατρούς Νεφρολόγους, τον Διευθυντή κο Δημήτρη Λαζάρου και τις Επιμελήτριες κα Σιμέλλα Προβατοπούλου και κα Ελένη Βαποράκη, για την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και την αγόγγυστη παρουσία τους δίπλα στη μητέρα μου χωρίς ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω από την προσωπική μου εμπειρία ότι όλο το Νοσηλευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό της Μ.Τ.Ν. παρείχε ανεκτίμητο έργο με υπομονή, κατανόηση, διακριτικότητα και ευγένεια.

Με ευγνωμοσύνη,
Ιωάννης Ρούλιας
τ. Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Επίδομα 400 ευρώ σε εργαζόμενους: Πώς θα το πάρετε

«Άνοιξαν» οι αιτήσεις για ένα νέο πρόγραμμα κατάρτισης το οποίο προσφέρει και επίδομα 400 ευρώ, το οποίο θα μπορέσουν να το πάρουν ένα μεγάλο μέρος των εργαζόμενων. Συνολικά 150.000 εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους της οικονομίας θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους με ένα νέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε εργαζόμενους (μισθωτούς) του ιδιωτικού τομέα. Για πρώτη φορά, η ΔΥΠΑ, σε συνεργασία με τα Κέντρα Επιμόρφωσης και Δια Βίου […]

today28/12/2022 37

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%