Νέα

Το ευχαριστώ του Δημήτρη Κατσούρα: “Θα εργαστώ με ενωτική και συνθετική νοοτροπία”

today04/01/2024 16

Φόντο
share close

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ομόφωνη εκλογή μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας κατά την ειδική και πρώτη συνεδρίαση του ως άνω οργάνου την 2α Ιανουαρίου 2024.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Στυλίδας, κ. Γιάννη Αποστόλου, που με πρότεινε για τη θέση αυτή και τους συναδέλφους μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν ομόφωνα στο ιδιαίτερα τιμητικό αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες  και όλους εκείνους, οι οποίοι με εξέλεξαν πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2024 και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Τα επόμενα χρόνια της θητείας μας δεν θα πρέπει κανένας μας να ξεχνάει, ότι κοινός τόπος όλων μας και σημείο αναφοράς, είναι τα προβλήματα του Δήμου μας και η προσπάθεια επίλυσης αυτών. Εξάλλου, πιστεύω πως όλοι διεκδικήσαμε την ψήφο των συνδημοτών μας με αποκλειστικό γνώμονα την διάθεση μας για προσφορά.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα είμαι Πρόεδρος όλου του Δημοτικού Συμβουλίουχωρίς διακρίσεις. Σας διαβεβαιώ τέλος ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις με ενωτική και συνθετική νοοτροπία επιδιώκοντας την συνεργασία όλων με σκοπό το Δημοτικό Συμβούλιο να αποτελέσει πρότυπο ομαλής λειτουργίας, ευπρέπειας και συνεννόησης.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας

Δημήτρης Κατσούρας

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%