Νέα

Το ακούσατε ΠΡΩΤΑ στον Lamia Polis: Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στη Λαμία το αντιγριπικό εμβόλιο χωρίς συνταγή!

today19/12/2022 24

Φόντο
share close

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στη Λαμία το αντιγριπικό εμβόλιο χωρίς συνταγή, παρά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου, αφού υπάρχουν ακόμη διαδικαστικά θέματα. 

Ο Πρόεδρος των φαρμακοποιών Νίκος Δασκαλόπουλος, τόνισε στον Lamia Polis 87,7 πως όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, πρέπει να κάνουν το εμβόλιο έστω και τώρα, σημειώνοντας ότι υπάρχει μικρή εμβολιαστική κάλυψη.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην έλλειψη φαρμάκων παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις στην αγορά σε σημαντικά φάρμακα και σε φάρμακα για παιδιά, ενώ οι φαρμακοποιοί προσπαθούν να καλύψουν σταδιακά τους ασθενείς.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ελλάδα, έχει το φθηνότερο φάρμακο και τα εξάγει.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Η αντιπολίτευση στο Δήμο Λαμιέων ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Νέα

Ο Δήμος Λαμιέων από τους πρώτους που καταθέτει ολοκληρωμένη πρόταση για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Στο Υπουργείο Τουρισμού ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ και οι Αντιδήμαρχοι, προκειμένου να καταθέσουν την πρόταση χαρακτηρισμού Πρότυπου Τουριστικού Προορισμού Ολοκληρωμένης Διαχείρησης της περιοχής "Λουτρά Υπάτης-Υπάτη".  Συναντήθηκαν με την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη για την υποβολή της πρότασης που αφορά στη βιώσιμη ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας της περιοχής "Λουτρών Υπάτης". Ο Δήμος Λαμιέων είναι ένας από τους πρώτους στη χώρα μας που καταθέτει, στο πλαίσιο του νόμου […]

today19/12/2022 20

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%