Νέα

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν οι Σκακιστικοί Σύλλογοι της Λαμίας

today17/01/2023 26

Φόντο
share close

Την Κυριακή 15 Γενάρη οι σκακιστικοί όμιλοι της Λαμίας, παρουσία πλήθους σκακιστών, μικρών και μεγάλων αλλά και γονιών και φίλων του αθλήματος, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στην αίθουσα «Ιωάννης Τσιτούρας» επι της οδού Μακροπούλου 93 στην Λαμία.

Κατά την διάρκεια της μεγάλης αυτής σκακιστικής γιορτής, στην οποία παραδοσιακά συνέρχονται και όλα τα μέλη σε γενική συνέλευση έγινε ο απολογισμός όχι μόνο της χρονιάς που μας πέρασε, αλλά και αναλυτική αναφορά της χρονικής περιόδου από την επαναλειτουργία του σκακιστικού ομίλου το 2006 μέχρι σήμερα. Αναλύθηκε ο προγραμματισμός των δράσεων για το 2023 και ανακοινώθηκαν τα οικονομικά στοιχεία των τεσσάρων ομίλων της Φθιώτιδας.

Στην σκακιστική γιορτή, το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Λαμίας κ. Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος απηύθυνε στα μέλη των σκακιστικών ομίλων σύντομο χαιρετισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ΄΄αυτός ο χώρος παράγει πολιτισμό  στην πόλη της Λαμίας’’.

Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών του ομίλου, από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Παναγιώτη Στασινό και το Δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Πάπουτσα. Το ηλεκτρονικό «φλουρί»,που αντιστοιχούσε σε μια μαγνητική σκακιέρα, κέρδισε η αθλήτρια του σκακιστικού ομίλου Ελεάνα Naci. Ακολούθησε , σκάκι , πινγκ πόνγκ, αναλύσεις πρόσφατων σκακιστικών παρτίδων, αθλητών του ομίλου με την βοήθεια υπολογιστών, παρουσίαση φωτογραφιών με δράσεις και σκακιστικούς αγώνες. Πλήθος εκλεκτών φαγητών συνόδευαν την γιορτή, ευγενική προσφορά των μελών προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού δόθηκε για τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα, με φιλικούς αγώνες σκακιού.

Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Τα ΔΣ των Σκακιστικών Ομίλων

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%