Νέα

Την Πέμπτη η ειδική συνεδρίαση της Περιφέρειας Στερεάς: Πότε ανακοινώνονται οι αντιπεριφερειάρχες – Ποιοι έχουν προβάδισμα

today02/01/2024 31

Φόντο
share close

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου του 2024 στην 1η Συνεδρίαση (Ειδική) του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr ίσως ακόμη και μέσα στην ημέρα (2/1/2024) και αν όχι σήμερα αύριο Τετάρτη (3/1/2024) αναμένεται να ανακοινωθούν οι αντιπεριφερειάρχες από τον Φάνη Σπανό.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png
Στην θέση του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ηλίας Σανίδας

Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο πρώτος σε ψήφους σε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο Ηλίας Σανίδας (9.901) αναμένεται να συνεχίσει την θητεία του ως χωρικός αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ενώ παίζουν δυνατά τα ονόματα για θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη του Γιάννη Γιαννόπουλου και του Κώστα Αποστολόπουλου. ‘Όσο για τους Χρήστο Ταξίδη και Ηλία Καλτσά πιθανόν ένας εκ των δύο θα λάβει θέση εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png
Φαβορί για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας ο Χρήστος Γεωργίου

Από εκεί και πέρα ηχηρή είναι η υποψηφιότητα του Χρήστου Γεωργίου ως θεματικού αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας. Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι ο γιατρός Χρήστος Γεωργίου βρέθηκε και στην 2η θέση των ψήφων στην Φθιώτιδα. Δεν αποκλείεται η συνέχιση της θητείας του 1ου της Βοιωτίας (Κώστα Μπακομήτρου) στην παραπάνω θέση αλλά περισσότερους πόντους για τον τελευταίο κερδίζει το σενάριο να αποτελέσει το νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη στην Βοιωτία μιας και τερμάτισε με διαφορά στην 1η θέση του ψηφοδελτίου στην Βοιωτία.

Εκτός απρόοπτου ο Γιώργος Κελαϊδίτης θα είναι χωρικός αντιπεριφερειάρχης στην Εύβοια, στην Φωκίδα ο Γιώργος Δελμούζος και στην Ευρυτανία ο Άρης Τασιός.

Σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και αναμένουμε τις ανακοινώσεις για θεματικούς αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένους . Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Οψόμεθα…

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%