Νέα

Τι γίνεται με τα ψηφοδέλτια στην Μακρακώμη; Η δήλωση Χαντζή και οι… πληρότητες!

today19/07/2023 155

Φόντο
share close

Για τα καλά στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών έχουν μπει και στον δήμο Μακρακώμης. Μετά την γνωστοποίηση ότι ο Γιώργος Χαντζής θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στην περιοχή, έρχεται η ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης και υποψηφίων του συνδυασμού του έτερου διεκδικητή του δήμου Κώστα Καραγιάννη.

Τι γίνεται όμως με τα ψηφοδέλτια;

Οι “μάχες” και στα δύο στρατόπεδα για να κλείσουν οι θέσεις στα χωριά -κυρίως- είναι καθημερινές. Άλλωστε τα 200 περίπου άτομα που απαιτούνται δεν είναι και λίγα. Αυτό το οποίο μαθαίνει ο Lamia Polis 87,7 είναι πως και οι δύο υποψήφιοι είναι πολύ κοντά στο να “κλείσουν”. Τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο, ο Γιώργος Χαντζής το είπε και σε συνέντευξη του στον Lamia Polis 87.7. “Έχουμε ολοκληρώσει την κατάρτιση του 90% του ψηφοδελτίου μας…”.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Καραγιάννη οι πληροφορίες απομένουν ελάχιστες ακόμη θέσεις ώστε να υπάρξει πληρότητα. Περισσότερα βέβαια θα γίνουν γνωστά στο κέντρο “Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα” στην Σπερχειάδα, όταν ανοίξει τα χαρτιά του το απόγευμα της Πέμπτης στις 19.00.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%