Νέα

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας και στο Δήμαρχο Λαμιέων – Ευχές και δώρα σε ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα

today24/12/2022 29

Φόντο
share close

Το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Θεανθρώπου υπό τους ήχους και τις υπέροχες μελωδίες παιάνισε στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο η Δημοτική Φιλαρμονική.

Η εορταστική «επίσκεψη» της Δημοτικής μπάντας αρχικά έγινε στο Επισκοπικό Μέγαρο συνοδεία του Δημάρχου Λαμιέων και του εντεταλμένου Δημοτικού  Συμβούλου για τη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δημήτρη Αργυρίου.

Η Δημοτική Φιλαρμονική «φωταγώγησε μουσικά» την ατμόσφαιρα και σκόρπισε χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα στο Επισκοπικό Μέγαρο. Ο οικείος ποιμενάρχης «άνοιξε την καρδιά του» αναφερόμενος στην πολύτιμη συνεργασία που έχει με το Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο σε όλα τα επίπεδα και ευχαρίστησε τον ίδιο αλλά και την Δημοτική Φιλαρμονική, για πολιτιστικό τους αποτύπωμα.

Αμέσως μετά, η Δημοτική Φιλαρμονική βρέθηκε στο παλαιό Δημαρχείο όπου έψαλε τα κάλαντα στον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο ο οποίος ευχαρίστησε τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δημήτρη Αργυρίου, το μαέστρο Δημήτρη Μαντά, αλλά και όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής για το σημαντικό έργο που επιτελούν, ανταλλάσοντας ευχές για υγεία, ευημερία και πρόοδο σε όλους.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης παντρεύτηκε την κόρη του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Νέα

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης παντρεύτηκε την κόρη του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μάιρα Παπαϊωάννου, με τον γάμο να τελείται υπό άκρα μυστικότητα και να γίνεται γνωστό από τον πατέρα της νύφης, Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης φόρεσε το γαμπριάτικο κοστούμι για να παντρευτεί την αγαπημένη του, Μάιρα Παπαϊωάννου, η οποία είναι κόρη του μεγαλομέτοχου της Λαμίας και υποψηφίου δημάρχου Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου. Να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί. Ο πατέρας […]

today24/12/2022 182

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%