Νέα

Συνέντευξη/Γιώργος Αυτιάς: “Το Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια το έλεγε και ο Κολοκοτρώνης”

today01/05/2024 4

Φόντο
share close
Από το ¨Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” μέχρι το “Αγαπώ Λαμία, αγαπώ Φθιώτιδα¨, μία συνέντευξη δρόμος…

Στην εκπομπή του Πάνου Κατσώνη “Ανοσία στην ανοησία” στον LamiaPolis 87.7 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς, μιλώντας για την απόφαση του να κατέβει στις εκλογές, για την προεκλογική του εκστρατεία, για τους στόχους του αλλά και τους δεσμούς του με την πόλη της Λαμίας, την οποία μάλιστα πρόκειται να επισκεφθεί λίαν συντόμως…

“Το όνομα μου “έπαιζε” από το 2019. Τώρα ήρθε η ώρα να γίνει. Αποδέχθηκα την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσω τον αγώνα των ευρωεκλογών και μόνο ένα πράγμα υπόσχομαι. Να δουλέψω σκληρά. Οπως κάνω πάντα…”

“Δεν έχω γραφείο, ούτε προεκλογικό κέντρο. Προτιμώ να περιοδεύω, να συναντώ από κοντά τους ανθρώπους. Στους δρόμους, στις πλατείες, ήμουν πάντα σε επαφή με την κοινωνία και τους πολίτες, πριν μέσα από τις εκπομπές μου που αφορούσαν την καθημερινότητα και τα προβλήματα τους, τώρα από τις εκλογές…”

“Το “Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” το έλεγε και ο Κολοκοτρώνης. Υπάρχει και στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας. Όσο για τα άσχημα σχόλια που δέχομαι ακόμη και από πολιτικούς άλλων κομμάτων, απλώς δεν απαντώ, δεν σχολιάζω…”

“Οι περισσότεροι άνθρωποι μου λένε “Γιώργο προχώρα…Κάνε κάτι για τα οικονομικά, εσύ τα ξέρεις καλά!” Για αυτούς τους ανθρώπους συνεχίζω τον αγώνα μου. Στην Ευρωβουλή εκτός των οικονομικών, θα δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα και στα εθνικά μας ζητήματα…”

“Εφτασα εδώ που έφτασα με την βοήθεια του Θεού, του κόσμου και της οικογένειας μου. Αγαπώ τη Λαμία, αγαπώ τη Φθιώτιδα. Εχω φίλους και τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Γιάννη Οικονόμου, τον Θανάση Χειμάρα που ήταν και νομάρχης στη Σάμο την πατρίδα μου και βέβαια, έχω την ευχή του ιεράρχη σας, του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια…”

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%