Νέα

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι για τον αντικαπνιστικό νόμο: “Βροχή” τα πρόστιμα

today18/01/2023 9

Φόντο
share close

Το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν έξι (6) πρόστιμα σε καταστήματα όπου συναθροίζεται κόσμος και δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. Καπνιστής που άναψε τσιγάρο σε παιδική χαρά στο Καρπενήσι τιμωρήθηκε επίσης με 200 ευρώ πρόστιμο.

Την ίδια ώρα γίνονται έλεγχοι και για τα πλαστικά καλαμάκια καθώς έχει τελειώσει το μεταβατικό στάδιο και δεν επιτρέπεται η χρήση τους.

Το πρόστιμο είναι 1000€, τονίζει ο Πρόεδρος των επισιτιστικών Κώστας Καραγεώργος σημειώνοντας ότι γίνονται ενημερώσεις σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Για τον αντικαπνιστικό νόμο δήλωσε πως χρειάζεται αλλαγή κουλτούρας και παιδείας και κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες να συμμορφώνονται. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία: Ξεκίνησε ο κόμβος στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Φραντζή

Νέα

Λαμία: Ξεκίνησε ο κόμβος στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Φραντζή

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Φραντζή. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του δήμου Λαμιέων: “Το έργο αποτελεί τμήμα της ευρύτερης παρέμβασης για την ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση του νοτιοδυτικού τμήματος Λαμίας, προϋπολογισμού 11,6 εκατ. ευρώ, και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην κατασκευή ισόπεδου κόμβου κυκλικής κίνησης (K3) στην διασταύρωση των οδών Ελευθερίας και Φραντζή […]

today18/01/2023 26

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%