Νέα

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλία Κ.Σανίδα και της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Φανής Παπαθωμά με τους Δημάρχους και τους φορείς για θέματα τουρισμού του νομού Φθιώτιδας

today23/01/2024 61

Φόντο
share close

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας, κατόπιν πρόσκλησης της νέας Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Φανής Παπαθωμά, είχαν χθες Δευτέρα 22/1/2024 συνάντηση με  τους Δημάρχους και τους φορείς για θέματα τουρισμού του νομού Φθιώτιδας.

Αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας και κυρίως τι είχε γίνει στο τουρισμό τα προηγούμενα χρόνια από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και νυν σύμβουλο του Περιφερειάρχη Ηλία Μπουρμά και της Φανής  Παπαθωμά για έργα και πεπραγμένα στη τουριστική  προβολή.

Οι δήμαρχοι του νομού Φθιώτιδος τοποθετήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά με βάση το τουριστικό προϊόν που διαθέτει ο καθένας στο δήμο του και ζήτησαν το πλαίσιο της συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα χρήματα τα οποία θα διατεθούν το επόμενο διάστημα για την τουριστική προβολή.

Στη συνάντηση των δημάρχων παρευρέθηκαν, για τον Δήμο Λαμιέων η αρμόδια αντιδήμαρχος σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευθυμία Αργυροπούλου, ο Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής και η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτιστικών του Δήμου Μακρακώμης Αρβανίτη Βασιλική-Ελένη.

Συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει ξανά συνάντηση εργασίας για τη τουριστική προβολή και συναποδέχτηκαν ότι η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης θα επισκεφθεί κάθε Δήμο για να ακούσει ξεχωριστά τα προβλήματα και τις ανάγκες του.

Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση με όλους τους φορείς για θέματα τουρισμού του νομού Φθιώτιδας όπου και εκεί έγινε ανάλυση των αναγκών τους για τη νέα περίοδο, τι πρέπει να αλλάξει από το παρελθόν και πως πρέπει να σχεδιάσουμε το μέλλον και την τουριστική προβολή του νομού Φθιώτιδας.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%