Νέα

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην Πλατεία Πάρκου

today25/11/2022 16

Φόντο
share close

Για τα δώρα ψυχής ετοιμάζεται και φέτος ο σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ  ο οποίος θα πραγματοποιήσει το χριστουγεννιάτικο bazaar για τρεις ημέρες  στις 15,16 και 17 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Πάρκου.

Η πρόεδρος Μαίρη δούμα  κάλεσε τους  πολίτες να στηρίξουν και φέτος την διοργάνωση καθώς οι ανάγκες οικογενειών που στηρίζονται οικονομικά έχουν αυξηθεί…

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και την Άννα Μπαμπέτα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Θύμιος Καραΐσκος: "Οι νέες στάσεις των αστικών γραμμών αποτελούν ένα ακόμη έργο που στόχο έχει τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας"

Νέα

Θύμιος Καραΐσκος: “Οι νέες στάσεις των αστικών γραμμών αποτελούν ένα ακόμη έργο που στόχο έχει τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας”

Ξεκίνησαν οι εργασίες  που αφορούν στη δημιουργία και αναβάθμιση εικοσιέξι (26) στάσεων αστικών γραμμών εντός του αστικού ιστού της πόλης, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Τα στέγαστρα των στάσεων είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς θα τροφοδοτούνται από αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας με φωτισμό τύπου LED. Οι στάσεις διαθέτουν καθίσματα (σταθερά ή ανακλινόμενα), εφόσον το επιτρέπει […]

today25/11/2022 10

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%