Νέα

Συλλυπητήρια δήλωση του Θύμιου Καραΐσκου για την απώλεια του Tάκη Χαντζή

today23/08/2023 78

Φόντο
share close

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος για την απώλεια του Προέδρου της Κοινότητας Νέου Κρικέλλου Δημητρίου Χαντζή, προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:

«….Η  αιφνίδια απώλεια  του  Προέδρου της  Κοινότητας Νέου Κρικέλλου Δημήτρη Χατζή γέμισε με θλίψη όλους μας.

Από σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση είναι φτωχότερη, από την απώλεια  ενός ανθρώπου, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών του.

Η  αγάπη του για την αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια με σεμνότητα και ήθος,  ήταν αυτή που τον διέκρινε πάντα σε όλη του τη διαδρομή και η προσφορά του στην τοπική κοινωνία χαρακτηρίστηκε από την εργατικότητα και την εντιμότητά του, καθώς και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Θέλω να εκφράσω-προσωπικά-αλλά και εκ μέρους όλης της οικογένειας του Δήμου Λαμιέων, τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, κατανοώντας ότι οι λέξεις δεν μπορούν να απαλύνουν την οδύνη και τον πόνο τους…».

Συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων για το θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Νέου Κρικέλλου Δημητρίου Χαντζή

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων,  με αφορμή τον θάνατο του  Προέδρου της Κοινότητας Νέου Κρικέλλου Δημητρίου Χαντζή, μετά από πρόταση του Δημάρχου Ευθυμίου Καραΐσκου, συνήλθε σήμερα, σε κατεπείγουσα, δια περιφοράς συνεδρίαση,  με θέμα  «Συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων,  για το θάνατο του  Προέδρου της Κοινότητας Νέου Κρικέλλου Δημητρίου Χαντζή» και με την υπ. Αριθ 215/2023 απόφαση του, ομόφωνα  ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα :

«… Ο Δημήτριος Χαντζής, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Λαμιέων και τη Κοινότητα Νέου Κρικέλλου, από το 2019 με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία. Για τον αδόκητο θάνατο του, ο οποίος σκόρπισε θλίψη σε όλους μας, το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν. Κατόπιν αυτών προτείνω να εκδοθεί ψήφισμα και το Δημοτικό Συμβούλιο:

-Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια  του Δημάρχου και όλων  των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.

– Να καλυφθούν τα έξοδα της εξόδιας ακολουθίας με δημοτική δαπάνη.

– Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και

– Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο…».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%