Νέα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ποιος μίλησε για μένα και τον γιο μου;» λέει ο πατέρας του μηχανοδηγού του εμπορευματικού τρένου

today12/03/2023 52

Φόντο
share close

«Καλοδεχούμενα τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή… Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω»: με αυτά τα λόγια εξέφρασε τον πόνο του ο πατέρας του μηχανοδηγού της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας που βρήκε ακαριαίο θάνατο τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση με την επιβατική του «Intercity 62».

Ο κ. Παναγιώτης Βούλγαρης είναι ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη και -μιλώντας στο Mega- ερωτηθείς για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των νεκρών σχολίασε πως «το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή».

«Αν προβλέπεται από το νόμο ή όλα αυτά, εντάξει καλοδεχούμενα, αλλά από εκεί και πέρα τι άλλο να πω εγώ; Ό,τι είναι και πρέπει και πρόκειται να δώσει, δεν ξέρω. Μπορεί άλλοι να πουν, τι να τα κάνω εγώ τα λεφτά; Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω. Αν προβλέπεται από το νόμο κι αν προβλέπεται ότι αυτά πρέπει να δοθούν, εντάξει ας δοθούν» ανέφερε ο κ. Βούλγαρης.

«Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Έχει βαρεθεί η ψυχή μου, έχω βαρεθεί, έχω μείνει εγώ και η σύζυγος, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ δηλαδή να αντέξω άλλο. Να τα βρει όλα η Δικαιοσύνη, αυτά που πρέπει» συνέχισε και πρόσθεσε πως: «Εγώ αυτό που θέλω, να πω μία αλήθεια; Όλοι επικεντρώσατε, σωστά επικεντρώθηκε η κατάσταση στα δύο θύματα στην επιβατική και συμφωνώ και το δέχομαι, δηλαδή, εμένα η ψυχή του γιου μου μαζί με του Δημήτρη Μασκαλιά που ήταν στην εμπορική δεν ήταν δύο ανθρώπινες ψυχές; Ποιος μίλησε για εμένα και για τον γιο μου; Φταίει ο γιος μου που ήταν στο εμπορικό με τον άλλον;

Και ολοκλήρωσε με τα εξής λόγια: «Λογικά, δεν φταίει, γιατί αυτός κατέβαινε. Ο άλλος μπήκε στην άλλη τη γραμμή. Αναφέρθηκε ποτέ κάτι για τους δύο μηχανοδηγούς; Δύο ψυχές ήταν μόνο».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%