Νέα

Στυλίδα: “Τραγική κακοτεχνία” για τη Δήμαρχο Στυλίδας η κατάρρευση των σωλήνων από την οροφή του Δημοτικού Σχολείου – “Τραγικές παραλείψεις” απαντά ο Γιάννης Αποστόλου

today30/11/2022 130

Φόντο
share close

Ανατριχιαστικές οι εικόνες από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Στυλίδας όπου κατέρρευσε το σύστημα σωληνώσεων κεντρικής θέρμανσης που έχει τοποθετηθεί στο ταβάνι της σχολικής μονάδας.

Βαριές σωλήνες, μεταλλικά συνδετικά υλικά και σοβάδες αποκολλήθηκαν και κατέληξαν στο πάτωμα σε ώρα που ευτυχώς το σχολείο δεν λειτουργούσε.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, οι γονείς των μικρών μαθητών όταν αντίκρυσαν τις εικόνες της καταστροφής ενώ παραμένουν σοκαρισμένοι αναλογιζόμενοι τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν όλο αυτό συνέβαινε την ώρα που τα παιδιά τους συνωστίζονται στο συγκεκριμένο σημείο. Να σημειωθεί ότι σωληνώσεις στο κτίριο έχουν τοποθετηθεί στον διάδρομο, στο πιο νευραλγικό κομμάτι της σχολικής μονάδας αφού από εκεί περνούν όλοι οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι στο σχολείο.

Βιργινία Στεργίου: “Ήταν η κακιά στιγμή…”

Για κακοτεχνία του παρελθόντος κάνει λόγο η δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου σημειώνοντας ότι πρόκειται για κακοτεχνία που προέρχεται από το παρελθόν ενώ το απέδωσε σε κακιά στιγμή και ευτυχώς δεν υπήρξαν μέσα στο σχολείο μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Σε ερώτηση του lamia polis η δήμαρχος Στυλίδας απάντησε πως ο “δημος έχει υποχρέωση για ελέγχους μονο εφόσον υπάρχει ένδειξη για κάτι ή ενημερωθεί από τον διευθυντή του σχολείου”.

Γιάννης Αποστόλου: “Eπικίνδυνη αμέλεια…”

Την οργή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Αποστόλου έφερε το θέμα καθώς όπως είπε δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε στους γονείς ούτε στο δημοτικούς συμβούλους για το συμβάν . Ο κ. Αποστόλου καυτηρίασε το γεγονός ότι απουσιάζει η πρόληψη στα σχολικά κτίρια και η “δήμαρχος δεν κάνει κανέναν έλεγχο με τις τεχνικές υπηρεσίες πριν τη έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς”.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%