Νέα

Στυλίδα: Ολοκληρώθηκε η λειτουργική άσκηση ασφαλείας στον Λιμένα Στυλίδας

today25/11/2022 8

Φόντο
share close

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η  λειτουργική άσκηση ασφαλείας στον Λιμένα Στυλίδας με θέμα: «Διαχείριση τηλεφωνικής απειλής ύπαρξης εκρηκτικού μηχανισμού εντός του Λιμένα»

Η εν λόγω άσκηση  αποτελεί προπομπό άσκησης πραγματικής κλίμακας τονίζει ο πρόεδρος  του λιμενικού ταμείου Στυλίδας Ευάγγελος Μπλούνας.

Θα ακολουθήσει   άσκηση σε πραγματικό χρόνο αρχές  του νέου έτους ενώ  τελειοποιήθηκαν τα όποια κενά τυχόν υπηρξαν  στον προγραμματισμό.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και την Άννα Μπαμπέτα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην Πλατεία Πάρκου

Νέα

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην Πλατεία Πάρκου

Για τα δώρα ψυχής ετοιμάζεται και φέτος ο σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ  ο οποίος θα πραγματοποιήσει το χριστουγεννιάτικο bazaar για τρεις ημέρες  στις 15,16 και 17 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Πάρκου. Η πρόεδρος Μαίρη δούμα  κάλεσε τους  πολίτες να στηρίξουν και φέτος την διοργάνωση καθώς οι ανάγκες οικογενειών που στηρίζονται οικονομικά έχουν αυξηθεί... Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και την Άννα Μπαμπέτα: https://www.mixcloud.com/Lamiapolis/δελτίο-ειδήσεων-συν-μαίρης-δούμα-25112022/

today25/11/2022 16

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%