Νέα

Στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γεωργίου για τα θέματα υγείας της περιοχής

today22/02/2024 11 1

Φόντο
share close

Τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο Γεωργίου υποδεχθήκαμε εχθές, μαζί με τους συνεργάτες μου, στο Δημαρχείο Κάτω Τιθορέας.

Με αφορμή την εθιμοτυπική επίσκεψη του κ. Γεωργίου στον Δήμο μας πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση, γύρω από το θέμα της δημόσιας υγείας, παρουσία και των Γενικών Ιατρών κ. Τσεβά Κωνσταντίνου και κας Παπαθανασίου Αθανασίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υποστελέχωση τόσο του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας όσο και των Περιφερειακών και Τοπικών Ιατρείων μας, καθώς και στην αναγκαιότητα επάνδρωσης της βάσης ΕΚΑΒ Αμφίκλειας, λόγω της μεγάλης έκτασης που αυτή καλύπτει.

Σε μία περιοχή γηρασμένη, όπου οι υπηρεσίες των Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κρίνονται αναγκαίες, κοινή αγωνία όλων μας είναι η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων, προκειμένου οι κάτοικοι να νιώθουν ασφαλείς και ικανοποιημένοι από τις παροχές της υγειονομικής περίθαλψης στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Δεδομένης της αγαστής, μέχρι σήμερα, συνεργασίας μας και της έμπρακτης αγάπης του Αντιπεριφερειάρχη μας για τη δημόσια υγεία, είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε, από κοινού, να αντιμετωπίσουμε τα εν λόγω ζητήματα, καθώς και την πλειοψηφία πάγιων και έκτακτων αιτημάτων.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%