Νέα

Στο νοσοκομείο Λαμίας ανήμερα του Πάσχα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου : “Οι σκέψεις όλων μας σε όσους δοκιμάζονται σε θέματα υγείας”

today05/05/2024 3

Φόντο
share close

Στο νοσοκομείο λαμίας επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο δήμαρχος Λαμιέων Πανουργίας Παπαϊωάννου μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα υγείας Στέργιο Θεοδώρου.

Διαβαστε την σχετική ανάρτηση του

“Επισκέφθηκα ανήμερα του Πάσχα το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για να ευχηθώ στο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του ιδρύματος χρόνια πολλά αλλά και να τους ευχαριστήσω για το κρίσιμο ιατρικό έργο που επιτελούν με τους ασθενείς και στους οποίους εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.
Είχα την ευκαιρία να περιηγηθώ και να ενημερωθώ και από τον συνεργάτη μου, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Τμήματος Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Λαμιέων και ειδικό καρδιολόγο Στέργιο Θεοδώρου που βρισκόταν σε βάρδια στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις σημαντικές παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.
Αυτές τις ημέρες ακόμη περισσότερο οι σκέψεις όλων μας είναι δίπλα σε όσους δοκιμάζονται σε θέματα υγείας. Εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση και Χρόνια Πολλά!”

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%