Νέα

Στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

today23/12/2022 39

Φόντο
share close

Ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας στη Λαμία, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εργαζόμενους του ΚΤΕΛ και αντάλλαξαν ευχές, ενόψει των εορτών.

Υπενθυμίζεται, πως με σχετική τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών που ψηφίστηκε χθες από την Ολομέλεια της Βουλής, χορηγείται έκτακτη ενίσχυση ποσού 19.280.000 ευρώ σε αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ και ΚΤΕΛ Α.Ε., που αποσκοπούν στον περιορισμό των επιπτώσεων της ραγδαίας αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης.

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών καθορίζονται, κατόπιν εισήγησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.) και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.), οι προϋποθέσεις χορήγησης της συγκεκριμένης έκτακτης ενίσχυσης.

Αποδεικνύεται έτσι στην πράξη το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τις χερσαίες επιβατικές μεταφορές.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

“Ψέμα ή αλήθεια , έτσι λεν’ τα παραμύθια” – “Τα Χριστούγεννα των παιδιών” σε αφήγηση της Ειρήνης Σόλια”

Νέα

“Ψέμα ή αλήθεια , έτσι λεν’ τα παραμύθια” – “Τα Χριστούγεννα των παιδιών” σε αφήγηση της Ειρήνης Σόλια”

Ο αφηγητής των Χριστουγέννων , ένας  χριστουγεννιάτικος θεσμός που καθιέρωσε το βιβλιοπωλείο Επίπεδο εδώ και χρόνια στην πόλη μας, φιλοξένησε τη φιλόλογο – γλωσσολόγο Ειρήνη Σόλια , η οποία , βάζοντας σε θέση αφηγητή τους μαθητές της, μας ταξίδεψε στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από …τα παιδιά. Οι μικροί μας πρωταγωνιστές , η Κωνσταντίνα(Νία), η Πηνελόπη, η Αθανασία, ο Γιάννης και η Φαίη  με τις ζεστές φωνές τους ζέσταναν τις […]

today23/12/2022 28

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%