Νέα

Στις 12:00 το σκήνωμα του Οσίου Βησσαρίωνα στη Λαμία: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η διαδρομή που θα ακολουθήσει

today19/01/2023 41

Φόντο
share close

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα γίνει δεκτό το σκήνωμα του Οσίου Βησσαρίωνα στη Λαμία, με στρατιωτικό όχημα και συνοδευόμενο από μοναχές, μοναχούς, αλλά και στρατιωτικές αρχές και μαθητές. Αναμένεται να παρευρεθούν μοναχοί από όλη την Ελλάδα, ενώ το Σάββατο θα παρευρεθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. 

Την ώρα της λιτανείας του σκηνώματος, τα εμπορικά καταστήματα θα κλείσουν συμβολικά για μία ώρα περίπου.

Πριν φθάσει στη Λαμία, το σκήνωμα θα σταματήσει στην Σπερχειάδα, έξω από το γηροκομείο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και στο Λειανοκλάδι, που αποτελεί σταυροδρόμι της Φθιώτιδας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Παρασκευή και το Σάββατο σε δρόμους της Λαμίας, με απαγορεύσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Το μικρόφωνο του Lamia Polis στους πολίτες: "Πώς σχολιάζετε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Φθιώτιδα;"

Νέα

Το μικρόφωνο του Lamia Polis στους πολίτες: “Πώς σχολιάζετε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Φθιώτιδα;”

"Πώς σχολιάζετε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Φθιώτιδα;". Σε αυτό το ερώτημα απάντησαν οι πολίτες της Λαμίας στο μικρόφωνο του Lamia Polis 87,7.  Καθημερινά, μέσα από το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 καταγράφουμε τις απόψεις των κατοίκων της πόλης μας, για τα θέματα της επικαιρότητας. Ακούστε τι απάντησαν οι πολίτες στο ερώτημα "Πώς σχολιάζετε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Φθιώτιδα;":

today19/01/2023 10

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%