Νέα

Στην Λαμία ο Βασίλης Κικίλιας – Σύσκεψη για την κακοκαιρία στην Περιφέρεια

today26/09/2023 107

Φόντο
share close

Με την παρουσία του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό Όργανο στη Λαμία, στα γραφεία της Περιφέρειας με στόχο την ετοιμότητα των υπηρεσιών για την κακοκαιρία.

“Είμαστε σε επιφυλακή. Το αποψινό βράδυ είναι δύσκολο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Σπερχειό και τον Δομοκό, αλλά και στο Κόμμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή σε Θεσσαλία και Στερεά αυτό 24ωρο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, ενώ μαζί με τον Βασίλη Κικίλια στα γραφεία της Περιφέρειας βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι της τοπικής Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, του στρατού και του ΕΚΑΒ.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Δήμαρχος Μακρακώμης, αλλά και ο Δήμαρχος Δομοκού, ενώ επίσης και εκπρόσωπο από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Με την σειρά του, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ευχαρίστησε τον Βασίλη Κικίλια και τόνισε πως μηχανήματα και προσωπικό βρίσκονται σε ετοιμότητα για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%