Νέα

Στην 7η ΕΜΑΚ Λαμίας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου – Η δωρεά εξοπλισμού από την εταιρεία ΙΝΤΕΡΚΑΤ

today10/03/2023 84

Φόντο
share close

Η εταιρεία ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε. και οι Αφοί Παπαϊωάννου προχώρησαν στην δωρεά εξοπλισμού χειμερινής διάσωσης στην 7η ΕΜΑΚ Λαμίας, ως έμπρακτη απόδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στην Λαμία και σε όλη την Στερεά Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

“Η Εταιρεία “ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε” και οι Αφοί Παπαϊωάννου αναγνωρίζοντας την προσφορά της 7ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) στην Στερεά Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πόλη της Λαμίας και έδρα αυτής, αποφάσισε τη δωρεά εξοπλισμού χειμερινής διάσωσης ώστε η Μονάδα να συνεχίσει να ανταποκρίνεται επάξια στην αποστολή της, πρωτίστως όμως με ασφάλεια.

«Ως εταιρεία «Παπαϊωάννου Group” ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε αρωγοί ενισχύοντας ένα τόσο ουσιώδες έργο όπως αυτό της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. Στερεάς Ελλάδας» τόνισε από την πλευρά του ο Πανουργιάς Παπαϊωάνου , μεγαλομέτοχος της Λαμίας και υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων για να συνεχίσει «ευχαριστούμε όλα τα στελέχη, παρόντα και μη, για την πρόσκληση και κυρίως για όλα όσα πρεσβεύουν. Είμαστε και θα είμαστε εδώ στοχεύοντας έμπρακτα στην ασφάλεια σας».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%