Νέα

Στη Λαμία ο 3ος γύρος του Tour European Rally 2024!

today12/12/2023 40

Φόντο
share close

Έπειτα από την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), οι οργανωτές του πρωταθλήματος ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, με το Ράλλυ Φθιώτιδος να είναι αυτό που θα αποτελέσει τον τρίτο αγώνα του θεσμού για το 2024. 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου και θα έχει ως επίκεντρο τη Λαμία, η οποία ας μην ξεχνάμε φιλοξενεί και το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) δημοσιοποίησε το καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου, με το Ράλλυ Φθιώτιδος να είναι ο δεύτερος αγώνας του θεσμού. Στα τέλη Μαΐου έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή του Ράλλυ Κρήτης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του Tour European Rally (TER), η αρχή θα γίνει στην Ισπανία με τη διεξαγωγή του Rally Sierra Morena που θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Απριλίου, με το φημισμένο Rallye Antibes Cote d’Azur να αποτελεί τον δεύτερο γύρο του θεσμού από τις 9 έως τις 11 Μαΐου.

Η συνέχεια θα δοθεί επί Ελληνικού εδάφους με τη διεξαγωγή του Ράλλυ Φθιώτιδος από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Ο τέταρτος αγώνας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τους διοργανωτές, με το Rally Terra Sarda (4-6 Οκτωβρίου) να είναι ο πέμπτος γύρος του Tour European Rally. Η αυλαία θα «πέσει» με τον μοναδικό χωμάτινο αγώνα του πρωταθλήματος, το Azores Rallye που θα διεξαχθεί στις 8-9 Νοεμβρίου, με αυξημένο συντελεστή 2.

zougla.gr

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%