Νέα

Στερεά Ελλάδα: Ποιοι προορισμοί επιλέγουν οι πολίτες για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου / Αλλάζουν τα δεδομένα μετά το τριήμερο της αποκριάς (video)

today21/03/2024 29

Φόντο
share close

Αυξημένη η ζήτηση σε επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς της Στερεάς Ελλάδας, για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 η Σοφία Φλέγγα, Πρόεδρος των Ξενοδόχων στο Καρπενήσι, σημειώνει ότι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, δείχνει καλύτερη κινητικότητα από αυτό της αποκριάς.

“Το γεγονός εξάλλου ότι και τα δύο τριήμερα είναι διαδοχικά δεν βοηθάει”, όπως αναφέρει η κυρία Φλέγγα. Η πληρότητα στα καταλύματα φτάνει το 90%, ενώ σε ό,τι αφορά τις τιμές διάθεσης των καταλυμάτων, το δίκλινο εκκινεί από 70€.

Δείτε το video:

Μειωμένη η τουριστική ζήτηση αυτό το τριήμερο στην Εύβοια

Η Εύβοια δεν παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση αυτό το τριήμερο, σε αντίθεση με το τριήμερο της αποκριάς, που η πληρότητα ξεπέρασε το 80%. Αυτό δήλωσε στον Lamia Polis 87,7 ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αιδηψού, Θεόδωρος Ρουμελιώτης.

Για την 25η Μαρτίου ωστόσο, τα πράγματα δεν αναμένεται να έχουν την ίδια δυναμική, αφού η εικόνα των προκρατήσεων δεν φανερώνει αντίστοιχη εικόνα.

“Βέβαια η ελπίδα μετατίθεται στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής”, αναφέρει ο κ. Ρουμελιώτης. Πάντως διαθέσιμα δωμάτια θα υπάρχουν, για όσους την τελευταία στιγμή αποφασίσουν να εκδράμουν στην Εύβοια, με τις τιμές να ξεκινούν από 40€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%