Νέα

Στα Oscars 2023 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: “Μια ανάσα” από το χρυσό αγαλματίδιο η ταινία “Το Τρίγωνο της Θλίψης”

today25/01/2023 71

Φόντο
share close

Στα Oscars 2023 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Μεταξύ των ταινιών που έχουν προταθεί για Όσκαρ, είναι η ταινία “Το Τρίγωνο της Θλίψης” (Triangle Of Sadness) που γυρίστηκε στην παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια.

Η ταινία που αποτελεί ελληνική συμπαραγωγή, είναι υποχήφια για τρία Όσκαρ. Αυτά της καλύτερης ταινίας, της καλύτερης σκηνοθεσίας και του πρωτότυπου σεναρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και πολιτισμού Ηλίας Μπουρμάς, εξέφρασε μέσα από τον Lamia Polis 87,7, την ικανοποίηση όλων, που μια ταινία που προβάλει την Εύβοια, φτάνει μέχρι τα Oscars, σημειώνοντας τα οφέλη που θα φέρει η προβολή στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης.

Διαβεβαίωσε πως η αναγνώριση της παραλίας και της περιοχής, δεν θα χαλάσει με παρεμβάσεις το φυσικό κάλος που ήδη υπάρχει.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα επανέλθει το καθημερινό δρομολόγιο του τρένου της Γραμμής Λιανοκλαδίου-Αθήνας

Νέα

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα επανέλθει το καθημερινό δρομολόγιο του τρένου της Γραμμής Λιανοκλαδίου-Αθήνας

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα επανέλθει το καθημερινό δρομολόγιο του τρένου της Γραμμής Λιανοκλαδίου – Αθήνας μέσω παλαιάς γραμμής, με επιστροφή. Θα επανέλθει  ένα πρωινό και ένα απογευματινό δρομολόγιο, σε καθημερινή βάση, και σε ώρες που θα καλύπτουν τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, τα οποία θα εκτελούνται από τις αμαξοστοιχίες 1520 και 1521. Η απόφαση ελήφθη μετά την συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  Την ικανοποιησή της […]

today25/01/2023 20

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%