Νέα

Smart Delivery: Σύστημα έξυπνης δρομολόγησης διανομής σε αστικό περιβάλλον

today03/12/2022 28

Φόντο
share close

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 5 ημερίδες που διοργανώθηκαν στις πόλεις των Θηβών, Άμφισσας, Λαμίας, Καρπενησίου, στο πλαίσιο του Ερευνητικού Έργου Smart Delivery Σύστημα έξυπνης δρομολόγησης διανομής σε αστικό περιβάλλον.

SmartSelect 20221203 175706 Office

Στις ημερίδες συμμετείχαν ειδικό κοινό όπως επιστήμονες της εφοδιαστικής ή πληροφορικής, μέλη επιμελητηρίων και κυρίως επιχειρηματίες απασχολούμενοι σε κλάδους που αφορούν σε εφοδιαστική αλυσίδα.

SmartSelect 20221203 175653 Office

Σε συνέχεια της παρουσίασης του έργου ακολούθησαν στρογγυλά τραπέζια ανταλλαγής απόψεων και διαβούλευσης για εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το αντικείμενο του έργου.

Το έργο που συγχρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης Ερευνώ Δημιουργώ Καινοτομώ του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 με κωδικό έργου Τ1ΕΔΚ-02266, υλοποιήθηκε μετά από συνεργασία 3 εταίρων ενός ιδιωτικού και 2 Πανεπιστημιακών Εργαστηρίων / Τμημάτων και συγκεκριμένα:
• Την εταιρεία Επιχειρείν Σύμβουλοι Επιχειρήσεων – Συντονιστή Εταίρο του Έργου με Υπεύθυνο Συντοντιστή τον κο Θεόδωρο Ζήκα
• Το Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων & Συστημάτων Εφοδιασμού
• Το Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων του τμήματος Πληροφορικής με εφαρμογές στην Βιοιατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και επιστημονικό Υπεύθυνο του Έργου τον Αν. Καθηγητή Αθανάσιο Κακαρούντα.

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
(Συντονιστής) Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων (ΕΥΣ) Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων & Συστημάτων Εφοδιασμού

SmartSelect 20221203 175639 Office

Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: T1ΕΔΚ-02266)

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%