Νέα

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για τις χιονοπτώσεις και τις επόμενες ώρες – Ζώης Πολύζος: “Τα μηχανήματα δουλεύουν συνεχώς”

today26/01/2023 7

Φόντο
share close

Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ζώης Πολύζος, δήλωσε στον Lamia Polis 87,7 ότι ο μηχανισμός βρίσκεται  σε επιφυλακή, τα μηχανήματα δουλεύουν συνεχώς, ενώ σήμερα από το πρωί επιχείρησαν 51 οχήματα στην Φθιώτιδα, 36 στην Eυρυτανία και 16 στην Φωκίδα.

Σε επιφυλακή τα συνεργεία στο ύψος του Μπράλου καθώς μετά τις 12:00 ξεκίνησε χιονόπτωση. Τα συνεργεία της Περιφέρειας είναι και σε αυτό το σημείο με τόνους αλάτι και ότι χρειαστεί για τον αποχιονισμό.

Στην περιοχή υπήρξε πρόβλημα τις νυχτερινές ώρες από πτώση βράχων και είχε διακοπεί η κυκλοφορία  στο ένα ρεύμα. Συνεργεία κατάφεραν να απομακρύνουν τα βράχια και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Σύμφωνα με τον προιστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Στερεάς Ζώη Πολύζο υπάρχει ο κίνδυνος  πλημμυρικών φαινομένων και για αυτό βρίσκονται σε επιφυλακή  για τις επόμενες ώρες που αναμένονται βροχοπτώσεις.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Με αλυσίδες οι οδηγοί στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Λαμίας-Καρπενησίου - Το Σαββατοκύριακο ανοίγει το χιονοδρομικό στο Καρπενήσι

Νέα

Με αλυσίδες οι οδηγοί στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Λαμίας-Καρπενησίου – Το Σαββατοκύριακο ανοίγει το χιονοδρομικό στο Καρπενήσι

Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειασθούν οι οδηγοί στο Εθνικό Δίκτυο Λαμίας-Καρπενησίου, όπως και σε πολλά σημεία του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Ευρυτανίας. Στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης. "Κατάλευκο το Καρπενήσι. Ακόμη πιο όμορφο από τις άλλες φορές σήμερα. Το περιμέναμε πάρα πολύ, για να ανοίξει το χιονοδρομικό μας και για να έχουμε νερό το καλοκαίρι. Είμαστε από τις 05:30 το πρωί […]

today26/01/2023 14

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%