Νέα

Προσωπικός Γιατρός – Αθανάσιος Ντούζγος στον Lamia Polis: “Δεν υπάρχει καμία συνέπεια σε όσους δεν έχουν εγγραφεί” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

today29/11/2022 39

Φόντο
share close

Θα εκδοθεί Υπουργική Απόφαση που θα παρατείνει την εφαρμογή των αντικινήτρων μετά την 1η Δεκεμβρίου για τον προσωπικό γιατρό, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.Όπως είπε, δεν θα υπάρξει καμία ποινή που θα ξεκινούσε από την 1η Δεκεμβρίου, γιατί η λογική των ποινών υπάρχει μόνον όταν θα υπάρχει πλήρης ανάπτυξη του θεσμού.

Ο εκλέκτορας  του ιατρικού συλλόγου Αθανάσιος Ντούζγος  καθησύχασε μέσω του Lamia Polis 87,7 τους ασθενείς  δηλώνοντας ότι  δεν υπάρχει καμία συνέπεια σε όσους δεν έχουν εγγραφεί ενώ υπογράμμισε ότι με το υπάρχον νομοσχέδιο και  χωρίς αλλαγές δεν θα υπάρξουν νέοι γιατροί στο σύστημα. 

“Απλώς θα πηγαίνουμε απο παράταση σε παράταση”, συμπλήρωσε. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Ηλίας Κεφαλάς στον Lamia Polis: "Οι δραστηριότητες για τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα στο εορταστικό πρόγραμμα" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Νέα

Ηλίας Κεφαλάς στον Lamia Polis: “Οι δραστηριότητες για τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα στο εορταστικό πρόγραμμα” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων στις 19:00, ενώ θα έχει προηγηθεί ειδική συνεδρίαση στις 18:00. Η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου από τον Δήμο Λαμιέων και ο Εμπορικός Σύλλογος έχει προγραμματίσει τις δικές του εκδηλώσεις με στόχο την ψυχαγωγία των πολιτών και την τόνωση της αγοράς. Ο Πρόεδρος Ηλίας Κεφαλάς, ανακοίνωσε μέσω του Lamia Polis 87,7 ότι η μουσική και οι […]

today29/11/2022 41

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%