Νέα

Προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση τη οδού Καναβάρι – Ξηρονομή: Έργο προϋπολογισμού 464.000 ευρώ

today25/05/2023 3

Φόντο
share close

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου συνυπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση Υφιστάμενης Δευτερευούσης Επαρχιακής Οδού Καναβάρι – Ξηρονομή».

Πρόκειται για έργο αρχικού προϋπολογισμού 464.000 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Βοιωτίας.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση επεμβάσεων συντήρησης της υφιστάμενης ασφαλτοστρωμένης οδού Καναβάρι – Ξηρονομή συνολικού μήκους 2.120 μέτρων. Το πλάτος του ασφαλτοτάπητα θα είναι 6 μέτρα.

«Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του Δήμου Θηβαίων, που ανέδειξε την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας και χρηματοδοτήσαμε την υλοποίηση έργου συντήρησης της οδού Καναβάρι – Ξηρονομή, που εξυπηρετεί κυρίως τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Αναλαμβάνει πλέον ο Δήμος Θηβαίων τη δημοπράτηση και την επίβλεψη της καλής εκτέλεσης του έργου».

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου τόνισε: «Κύριο μέλημα της Δημοτικής αρχής είναι η εξασφάλιση πόρων για την εκτέλεση έργων που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών, αλλά και της ασφάλειας των χρηστών της οδού. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, αποδεικνύοντας ότι ο Α΄ και Β΄ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης όταν συνεργάζονται μπορούν να αποφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Στυλίδα: Δωρεάν Rapid Tests την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Νέα

Στυλίδα: Δωρεάν Rapid Tests την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) σε όσους δημότες επιθυμούν να εξετασθούν, θα πραγματοποιήσει κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Παρασκευή 26 Μαΐου από τις 09:00’ έως τις 13:00’ στο κτίριο ΟΣΚ στη Στυλίδα. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να τηρούν στο σημείο όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες.  

today25/05/2023 11

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%