Νέα

Πρόγραμμα πρώτων βοηθειών από τον οργανισμό “Δράσεις Ζωής” σε συλλόγους και μαθητές

today17/01/2023 10

Φόντο
share close

Πρόγραμμα πρώτων βοηθειών από τον οργανισμό “Δράσεις Ζωής” σε συλλόγους και μαθητές.

Ο πρόεδρος Σπύρος Κυπριώτης μιλώντας στον Lamia Polis 87,7, επεσήμανε  ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχουν τοποθετηθεί απινιδωτές σε πολλά σημεία της πολης σε χωριά και σε γήπεδα, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για το πού ακριβώς βρίσκονται, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να τους χρησιμοποιήσει.

“Ο κάθε πολίτης μπορεί να τους χρησιμοποιήσει αρκεί να γνωρίζουν πού είναι”, τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα γίνονται μαθήματα και σε μαθητές δημοτικών, αφού μπορούν να ανταπεξέλθουν με ικανότητα σε πολλές κύριες πρώτες  βοήθειες.

Ο κ. Κυπριώτης έχει ετοιμάσει πρόταση προς την περιφέρεια για μία εφαρμογή  στην οποία ο κάθε πολίτης θα μπορεί ανα πάσα στιγμή να ενημερώνεται πού υπάρχουν απινιδωτές και πώς χρησιμοποιούνται σε όλη την Στερεά. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Κατατέθηκε η τροπολογία για χιλιάδες εργαζόμενους

Νέα

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Κατατέθηκε η τροπολογία για χιλιάδες εργαζόμενους

Κατατίθεται η τροπολογία για χιλιάδες εργαζόμενους στο πρόγραμμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ", σύμφωνα με την οποία θα γίνουν μόνιμοι στους Δήμους.  "Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμάς, αφού μετά από 20 χρόνια εργασίας, θα ανήκουμε κάπου και μπαίνουμε σε επαγγελματική σχέση με τις Δημοτικές Αρχές", τονίζει μιλώντας στον Lamia Polis 87,7, ο Εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων, Θαλής Σφήκας. "Μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και στην κατάθεση της τροπολογίας που θα λύσει […]

today17/01/2023 19

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%