Νέα

Πένθος στην Λαμία για τον Μηχανικό Σάββα Πατσούρα

today01/12/2022 78

Φόντο
share close

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη θλίψη των μελών του για την απώλεια του Λαμιώτη συνταξιούχου Τοπογράφου Μηχανικού Σάββα Πατσούρα στα 83 του. 

Υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που διέγραψε μια μακρά και λαμπρή πορεία στον τεχνικό κλάδο συμμετέχοντας σε πλήθος πολεοδομικών και τοπογραφικών μελετών σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στον τόπο μας.

Οξυδερκής και οργανωτικός, εκλεγμένος στη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματός μας από το 1975 έως το 1982, εισήγαγε πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους για την εποχή του και αφοσιώθηκε με αξιοσημείωτο ζήλο στη δουλειά του δείχνοντας τον δρόμο σε πολλούς νεότερούς του συναδέλφους, που βρεθήκαν δίπλα του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία - Ισολογισμός: "Αναμένω την έκθεση εάν υπάρχει αλόγιστη σπατάλη", λέει στον Lamia Polis ο Νίκος Πάπουτσας

Νέα

Λαμία – Ισολογισμός: “Αναμένω την έκθεση εάν υπάρχει αλόγιστη σπατάλη”, λέει στον Lamia Polis ο Νίκος Πάπουτσας

Ένταση υπήρξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων για την απόφαση να περάσει τελικά ο ισολογισμός, παρά το γεγονός ότι οι θετικές ψήφοι ήταν λιγότερες από τις αρνητικές.  Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Πάπουτσος, τόνισε πως ακόμη είναι μετέωρο εάν η απόφαση είναι σύννομη καθώς ο Πρόεδρος υιοθέτησε την ερμηνεία μίας διάταξης η οποία ισχύει όμως για τον προϋπολογισμό και όχι για τον ισολογισμό. Για το θέμα του ισολογισμού τόνισε ότι αναμένει […]

today01/12/2022 66

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%