Νέα

Πασίγνωστη ισπανική εκπομπή στην Εύβοια: Ποια μέρη θα προβάλλει

today06/05/2024 17

Φόντο
share close

Η εκπομπή «Aqui la tierra» της ισπανικής κρατική τηλεόρασης ήρθε στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, το κανάλι «TVE1» και το συνεργείο της δημοφιλέστερης τουριστικής Ισπανικής εκπομπής φιλοξενήθηκαν στο νησί μας στο πλαίσιο στοχευμένου press trip, προϊόν συνεργασίας του ΕΟΤ της Ισπανίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η Εύβοια αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της εκπομπής και από το πανέμορφο νησί της Περιφέρειας ξεκίνησε η εξαιρετικά πετυχημένη όπως αποδείχθηκε συνεργασία, με τα γυρίσματα τριών επεισοδίων της δημοφιλούς εκπομπής, τα οποία θα προβληθούν τον επόμενο μήνα από την Ισπανική Κρατική τηλεόραση.

Το καταπράσινο Μονόδρυ του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, η Νέα Αρτάκη και ο Ευβοϊκός αποτέλεσαν τα φυσικά στούντιος των τριών επεισοδίων, με την ποιότητα των ανθρώπων και των προϊόντων τους, να επιβεβαιώνουν την επιλογή των Ισπανών.

Στο Μονόδρυ βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού, Παναγιώτης Δήμου, μαζί με τον Ηλία Μπουρμά, εντεταλμένο σύμβουλο της περιφέρεια σε θέματα Τουρισμού.

Η εκπομπή Aqui la Tierra αριθμεί περισσότερους από 1.400.000 τηλεθεατές ανά επεισόδιο και διαπραγματεύεται νέους προορισμούς δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο Πολιτιστικό στοιχείο των περιοχών που επισκέπτεται και στην Γαστρονομία τους.

evima.gr

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%