Νέα

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Επίσκεψη στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας

today18/12/2022 50

Φόντο
share close

Το ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 16/12 οι παίκτες της Λαμίας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Τάσος Καραμάνος, Άνταμ Τζανετόπουλος και Γιώργος Σαραμαντάς συνοδευόμενοι από τον φυσικοθεραπευτή του συλλόγου, Γιάννη Κεραμίδα και τον team manager Γιώργο Ζαγκανά, βρέθηκαν κοντά στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά γενναία.

nosokomeio 12 vert

Τους εκπροσώπους της ομάδας μας υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας, κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, όπου τους οδήγησε σε όλα τα δωμάτια των ασθενών, τους ξενάγησε στην καινούργια ογκολογική πτέρυγα που ετοιμάζεται και συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους στο γραφείο του για τη λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά και για την πορεία της ομάδας.

nosokomeio 11 vert
nosokomeio 10 vert

Οι άνθρωποι της ομάδας μας μοίρασαν συμβολικά δώρα στους ασθενείς αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και ευχήθηκαν σε όλους να έχουν δύναμη για να ξεπεράσουν γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν. Η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή και συγκινητική και τους ευχαριστούμε πολύ!

Στην επίσκεψη αυτή της ομάδας μας συμμετείχε έμπρακτα και ο υποστηρικτής του συλλόγου, κ. Ηλίας Κεφαλάς ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Παιδική Χαρά” όπου με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθησία προσέφερε τα δώρα που μοίρασαν οι παίκτες στο Νοσοκομείο χαρίζοντας χαμόγελα και στους ασθενείς αλλά και στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Τον ευχαριστούμε θερμά!

nosokomeio 1 vert

Περισσότερες φωτογραφίες:

nosokomeio 8 vert
nosokomeio 16 vert
nosokomeio 6 vert
nosokomeio 5 vert
nosokomeio 9 vert
nosokomeio 15 vert
nosokomeio 14 vert
nosokomeio 13 vert

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%