Νέα

Παρουσίασε τον συνδυασμό του “Υπεύθυνα Μαζί” ο Κώστας Καραγιάννης (video)

today22/07/2023 53

Φόντο
share close

Παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του “Υπεύθυνα Μαζί” στο Συνεδριακό Κέντρο “Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα” ο Κώστας Καραγιάννης.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου

Παρά τον εκτεταμένο καύσωνα, μεγάλο πλήθος συνδημοτών παρευρέθηκε στην χθεσινή ανακοίνωση σχεδόν 170 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού “Υπεύθυνα Μαζί”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης Κώστας Καραγιάννης, υπογράμμισε την σημασία της καλής ομάδας και της συνεργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: Μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να είμαστε ισχυροί.”

Ο Κώστας Καραγιάννης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα έργα στα οποία συνέβαλε ως αιρετός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (έργα στη γέφυρα Βίστριζας, Ινάχου και Καστρίου, διευθέτηση κοίτης Σπερχειού, χρηματοδοτήσεις ιστορικών κέντρων Σπερχειάδας και Μακρακώμης, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α.), τονίζοντας ακολούθως, πως: “Ένας Δήμος πρέπει να σέβεται τον άνθρωπο, να αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες του και να χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο μέσο για να τις ικανοποιήσει, πάντα όμως και αδιαπραγμάτευτα με διαφάνεια, νομιμότητα και λογοδοσία με στοιχεία, αριθμούς και χειροπιαστές αποδείξεις.”

Προανήγγειλε, δε, τη διενέργεια ανοικτής ηλεκτρονικής διαβούλευσης για τις ανάγκες του Δήμου, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά κύκλο συναντήσεων με συλλογικούς φορείς της περιοχής, ώστε στο προσεχές διάστημα, να ολοκληρωθεί και να παρουσιαστεί στους Δημότες,  το πρόγραμμα και οι στόχοι του συνδυασμού για τον Δήμο Μακρακώμης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Καραγιάννης αναφέρει:

“Περηφάνια, συγκίνηση, χαρά…είναι τα συναισθήματα της χθεσινής παρουσίασης των σχεδόν 170 δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού μας, της ομάδας μας, “Υπεύθυνα Μαζί”!

Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στους εκατοντάδες συνδημότες και φίλους που αψήφησαν τον καύσωνα και ήρθαν στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα!

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτόν τον τόπο, που αγαπώ και σέβομαι. Αυτό είναι και το μοναδικό κίνητρο της ενασχόλησής μου με τα κοινά! 

Ενωμένοι, έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τον Δήμο Μακρακώμης έναν πραγματικά καλύτερο Δήμο, με προοπτικές, έργα ουσίας και συνεκτικό πρόγραμμα το οποίο ετοιμάζουμε και θα το παρουσιάσουμε το προσεχές διάστημα.

Προχωράμε με προσεκτικά και σταθερά βήματα που θα κάνουμε υπεύθυνα και προσεκτικά, ΜΑΖΙ!”.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%