Νέα

Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας – Λεωνίδας Κωστόπουλος: “Έχουν τεθεί πλέον οι βάσεις ώστε ο θεσμός να αποκτήσει την δυναμική που είχε χάσει”

today18/01/2023 22

Φόντο
share close

Έχουν τεθεί πλέον οι βάσεις  ώστε ο θεσμός της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας να αποκτήσει την δυναμική που είχε χάσει τα προηγούμενα χρόνια και να αποτελέσει εναν πόλο ανάπτυξης ολόκληρης της περιοχής. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στον Lamia Polis 87,7 ο πρόεδρος Λεωνίδας κωστόπουλος κατά την διάρκεια κοπής της πίτας.

Το επόμενο διάστημα στο χώρο της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας έχουν προγραμματιστεί μία σειρά από δράσεις, ενώ τον Φεβρουάριο θα φιλοξενηθεί στην Πανελλήνια Έκθεση ένα θεματικό πάρκο με δεινόσαυρους.

Επίσης τα κτίρια έχουν δοθεί για το επόμενο διάστημα σε αθλητικούς συλλόγους για διοργανώσεις…

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λάμπρος Μπαμπαλιούτας στον Lamia Polis 87,7: Αν σήμερα ήμουν μέλος οικονομικής επιτροπής του Δήμου θα παραιτούμουν

Νέα

Λάμπρος Μπαμπαλιούτας στον Lamia Polis 87,7: Αν σήμερα ήμουν μέλος οικονομικής επιτροπής του Δήμου θα παραιτούμουν

"Αν σήμερα ήμουν μέλος οικονομικής επιτροπής του Δήμου θα παραιτούμουν, για να μην είμαι ανακόλουθος στους νόμους του κράτους", δηλώνει στον LamiaPolis ο συνταγματολόγος Λάμπρος Μπαμπαλιούτας σχολιάζοντας τις ρυθμίσεις Βορίδη στις διατάξεις Θεοδωρικάκου, που κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές απο το Συμβούλιο Επικρατείας. "Το πρώτο που έπρεπε να ρυθμιστεί με βάση το Συμβούλιο Επικρατείας είναι η αλλαγή στη συνθεση των οικονομικων επιτροπών και των επιτροπών ποιότητας ζωής. Αυτό δεν το αλλάζει η […]

today18/01/2023 7

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%