Νέα

Παναγιώτης Στασινός στον Lamia Polis: “Υπάρχουν ωφελούμενα προς τον Δήμο από το 2013”

today19/12/2022 49

Φόντο
share close

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων στις 17:30 με θέμα τον προϋπολογισμό. Στις 19:00 θα ξεκινήσει νέα συνεδρίαση με τακτικά θέματα. Εκτός ημερήσιας διάταξης αναμένεται να τεθεί το θέμα των κατασχέσεων λογαριασμών σε πολίτες της Λαμίας. 

Ο Αντιδήμαρχος και Επικεφαλής της παράταξης “ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ”, Παναγιώτης Στασινός, δήλωσε πως υπάρχουν ωφελούμενα προς τον Δήμο από το 2013.

Πολίτες χρωστούν ακόμη και 50 χιλιάδες ευρώ ο καθένας και η μη είσπραξή τους δημιουργεί πρόβλημα στον προϋπολογισμό, καθώς οι οφειλές φθάνουν συνολικά τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Το ακούσατε ΠΡΩΤΑ στον Lamia Polis: Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στη Λαμία το αντιγριπικό εμβόλιο χωρίς συνταγή!

Νέα

Το ακούσατε ΠΡΩΤΑ στον Lamia Polis: Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στη Λαμία το αντιγριπικό εμβόλιο χωρίς συνταγή!

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στη Λαμία το αντιγριπικό εμβόλιο χωρίς συνταγή, παρά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου, αφού υπάρχουν ακόμη διαδικαστικά θέματα.  Ο Πρόεδρος των φαρμακοποιών Νίκος Δασκαλόπουλος, τόνισε στον Lamia Polis 87,7 πως όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, πρέπει να κάνουν το εμβόλιο έστω και τώρα, σημειώνοντας ότι υπάρχει μικρή εμβολιαστική κάλυψη. Παράλληλα, αναφερόμενος στην έλλειψη φαρμάκων παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις στην αγορά σε σημαντικά φάρμακα και σε φάρμακα […]

today19/12/2022 24

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%